EVENT

sju sjöar

Rythm of the Heart på Sju Sjöar 18-20 juli på Sju Sjöar

Rhythm of The Heart- Picnic Gathering 18-20 juli 2024

Efter förra årets festival är det dags igen för några färgsprakande festivaldagar på Sju sjöar i Mark. Det kommer bli helt magiska dagar med sång, dans, bad, natur och så mycket mer.

Välkomna till Rhythm of the heart picnic gathering 18-20 juli 2024!

Vi har tillgång till en vacker plats vid sjön där vi kan sjunga, dansa, spela instrument, skapa i skönhet, meditera, reflektera, dricka cacao, utforska, samtala, komma nära naturen, äta god mat, återförenas med gamla vänner och upptäcka nya. Sju Sjöar har allt som vi kan önska för att skapa en härlig festival tillsammans vid sjökanten eller varför inte dansandes på en SUP i vattnet.

Vi kommer lyssna och dansa till hjärtöppnande musik ifrån Jon Henrik Fjällgren, Roaman, Aeon the poet, Sophie Von Matérn, Josefine Wikevand mfl. Dagarna kommer kantas av musik och natur hela tiden! Vi avslutar kvällarna med magi i eldens sken och frigörande musik att dansa till. Blir det som vi tänkt så kommer vi alla även vara uttrycksfulla självlysande varelser. Mer info kommer. Det kommer vara kul, nära och äkta!

Titta, känn och köp med dig något fint ifrån marknaden. Tag med dig egen picknickkorg eller köp mat ifrån matserveringen på plats.

Ni är varmt välkoma att boka övernattning på Sju Sjöar (mycket begränsat antal så först till kvarn, hotell rum eller tältplats) och vakna upp till en härlig frukostbuffé samt Yoga och en Trumresa på lördagen 20 juli, för att sen fortsätta livets resa full med energi och livsglädje!

Det kommer finnas plats för naturcamping nära parkeringen som kommer vara gratis. Man kan även stå med mindre campervans på vår parkering. Blir det många besökare så kommer det gå bussar mellan Horred och Sju Sjöar bestämda tider så mer om det när det närmar sig!

Håll er uppdaterade via eventet på FB

Ta med dig en picknickfilt, dina instrument och ett öppet hjärta så ses vi 18-20 juli på Sju Sjöar!

(Vi förbehåller oss rätten för ändringar i schemat och artister.)

Eventinformation

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg