BESÖKSMÅL

Carpe Diem gård

Carpe Diem Sprängskulla

En avstressande plats på landet
Kursgård med boende

Här på Carpe Diem Sprängskulla använder jag mig av helande och läkande energier. När utbrändheten var ett faktum fann jag denna unika väg till läkning, som sedan följt mig fram i livet.

Jag startade företaget 2012 här på vår kringbyggda gamla gård utanför Veddige. Vi har byggt om platsen med kärlek, omtanke och en ambition att skapa en trivsam miljö på landet. Här finns nu en kursgård för rekreation och hälsa med ett nytt fräscht bed & breakfast, där det finns 10 bäddar fördelade på 4 rum med ett fullt utrustat kök med större trivselutrymmen både inne och ute. Du kan boka in dig här för övernattningar, hyra för att hålla egen kurs, m.m.

En dröm har förverkligats och jag fortsätter att utveckla verksamheten här på Carpe Diem Sprängskulla. Allt detta har vi skapat tillsammans min älskade man Håkan och jag. Han var byggaren, idélösaren och förverkligaren av denna fina plats. Nu ska jag fortsätta förvekliga våra drömmar, då han inte längre finns med mig här på Moder Jord.

Här ger jag massage, håller kanaliserade meditationer, vägledda helande behandlingar och kurser. Jag finns för att sprida och använda mig av de kraftfulla energier som arbetar för en bättre värld – en värld i balans med vår jord.

Välkommen hit till lugnet och stillheten i Sprängskulla!

I kärlek
Karin
  

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg