Våra Samarbetspartnes

Detta är sidan för dig som vill synas som vår samarbetspartner.Genom att bli vår samarbetspartner hjälper vi varandra att växa, synas och nå ut till ännu fler. Vi hjälper varandra att ta det lilla extra steget helt enkelt.

I dagsläget är vi 65  olika företag som medverkar i norr om Varberg. Vi har varje år flera inspirationsträffar och utbildningar så vi kan föra drivet framåt. Är du intresserad av att samarbeta med oss?

Njuta av Varberg

Tänk dig att mötas av en härlig presentförpackning av en kär vän, eller kanske chef.
Visst låter det som en uppskattad gest. Hos oss hittar du lokala producenter, som vi samlar ihop produkter från och vidarebefordrar kärleksfullt till företag och privatpersoner. Vi ger de här småproducenterna en möjlighet till merförsäljning, både genom vår webbshop, men också genom våra presentförpackningar. Alla våra leverantörer är boende och verkande i Varberg, vilket ju både gynnar företagsklimatet och miljön här lokalt. I Norr om Varberg finner du några av våra leverantörer, men vi hoppas ständigt på fler härliga samarbetspartners. Kanske är det du?

Eller kanske vill du stötta oss och vårt arbete med att göra människor lite lyckligare med en riktigt lokal present. Hur som, er ni varmt välkomna till att Njuta av Varberg! 

Njutaavvarberg.se
Kontakt:
Njuta av Varberg | Facebook
Mail: info@njutaavvarberg.se

Tänk dig att mötas

Varbergs kommun

Varbergs kommun samarbetar med företagsnätverket Norr om Varberg i syfte att stärka besöksnäringen i Varberg och stötta företagen i sin utveckling. Eftersom Norr om Varberg är ett kluster av företag som samverkar kan kommunen på ett enkelt sätt föra dialog, marknadsföra och stötta nätverket på olika sätt. Norr om Varberg stärker Varbergs varumärke och bidrar till att stärka Varberg som destination. 

Kontakt:

www.naringsliv.varberg.se
www.varberg.se

Nolsa creo

Att fokusera på rätt saker i sitt företagande kan vara avgörande för att nå framgång med sin produkt/tjänst.

Nolsa creo är det lilla företaget med den stora kapaciteten när det kommer till marknadsföring och affärsutveckling.

Vi finns på en gård utanför Skällinge tillsammans med våra barn, hästar, hund och katter. Här har vi byggt upp vår livsstil, att leva livet på landet och som företagare.  Uppe på det gamla hörännet finns vår fotostudio dit både privat och företagskunder kommer för att förevigas på bild.

Våra tjänster inbegriper att identifiera din målgrupp, metoder för att bygga och stärka ditt varumärke samt skapa och följa en röd tråd med det visuella i din marknadsföring.

Johanna är fotograf och illustratör. Hon har lång erfarenhet och kunskap i att ta fram bildinnehåll till digital och analog marknadsföring. Hon är van att ha alltifrån politiker till potatisar framför kameran.

Roger har gedigen erfarenhet och kunnande inom marknadsföring, affärsutveckling och försäljning från små familjeföretag till multinationella koncerner.

Vi finns redo för dig när du vill komma vidare på din företagsresa eller frigöra dina visioner.
Johanna@nolsacreo.se
Roger@nolsacreo.se

Besök vår hemsida https://nolsacreo.se/
Instagram: https://www.nolsacreophotondart.se
Facebook: Nolsa creo

Med Vänliga Hälsningar
Johanna

Kemea Bokföring AB

Kemea Bokföring AB är en redovisnings byrå i Varbergstrakten. Byrån arbetar med bokföring, redovisning, bokslut, löner samt affärsrådgivning för både små och medelstora företag. Vi hjälper också nya kunder att starta upp sin verksamhet. Kemea arbetar lokalt såväl som digitalt med kunder i hela Sverige med samtliga av de förekommande företagsformerna.

Våra kunder kommer från skiftande företagsformer och branscher, då vi har kunder som exempelvis driver butiker och försäljning, konsulter, E-handelsföretag, byggföretag, fastighetsföretag, eventföretag med mera. Vi vill med vår byrå ge er möjlighet att fokusera på er verksamhet och samtidigt spara kostnader. Ni som kund kan välja om ni vill ha hjälp med hela konceptet eller delar.

För mer information och kontakt besök vår hemsida kemea.se

 

 

Webbyrå Varberg - André med Vänner

André med Vänner

Vi är en webbyrå i Varberg som levererat digitala lösningar åt företag i över 20 år. Vi har både kunskapen och verktygen för att du ska kunna lyckas med din närvaro på nätet. Det är vi som designat och byggt hemsidan för Norr om Varberg.

Vår specialitet är hemsidor, webbutiker, digital marknadsföring, sökmotoroptimering och innehåll. Med oss får du en partner och en kontakt för alla dina digitala projekt. När hemsidan väl är lanserad finns vi med på resan framåt med trygg service och support. 

Att komma till oss innebär att du får vårt fulla engagemang och genuina intresse för ditt företag och de mål du vill nå. Vi vill alltid träffa våra kunder personligen för att kunna bygga en nära och långsiktig relation. Det är i det nära samarbetet men verkligen når resultat.

Behöver du hjälp med hemsida, e-handel, digital marknadsföring eller SEO? Besök vår hemsida och läs mer

Telefon: 0340-801 05
E-post: info@andremedvanner.se

Malin Tengberg

”Det jag brinner för är att hjälpa småföretagare att skapa content och  annonsera så att nya försäljningstillfällen skapas via de sociala kanalerna.”

 Välkommen till MalinTengberg.se – Din digitala tillväxtpartner i Norra Halland! Med över 20 års erfarenhet som Key Account Manager och Projektledare inom marknadsundersökningar 
har jag haft förmånen att samarbeta med hundratals olika företag, från små lokala företag till stora internationella bolag. 

Genom dessa samarbeten har jag inte bara lyssnat in och hjälpt företagen med deras marknadsföringsinsatser, utan också analyserat och tolkat statistiken för att tydligt förstå vilka insatser som gett dem framgång.

 Men den digitala omställningen öppnade upp nya möjligheter för mig – att arbeta som konsult och hjälpa företag att förbättra och utveckla sina kommunikativa plattformar. De senaste åren har jag investerat tid och engagemang i att utbilda mig inom digital marknadsföring och sociala medier hos IHM Business School, där jag till och med fått äran att vara inbjuden som föreläsare inom annonsering på Meta. Min erfarenhet som Key Account Manager inom marknadsundersökningar, Social Media Manager, tillsammans med min utbildning inom Paid Social på Meta och Google, ger mig en unik kompetens för att hjälpa upptagna företagare som inte har tid eller kunskap att växa 
genom Sociala Medier – från TikTok till LinkedIn, Facebook, Instagram och Pinterest.

Det som verkligen får mitt hjärta att brinna är att hjälpa små företagare att skapa engagerande 
content och smarta annonser, vilket leder till nya försäljningstillfällen genom de sociala kanalerna. 
Låt mig vara din pålitliga partner i digital tillväxt – tillsammans tar vi ditt företag till nya höjder!

Ser fram emot att samarbeta med dig och ditt företag för att skapa en framgångsrik närvaro online.

Vänliga hälsningar,
Malin Tengberg
hej@malintengberg.se
070-9992200

Äventyrspedagogik med Jörgen Axelsson

Praktisk Teambuilding

Vill ni utmana er lite extra och få använda både knopp och kropp? På temat ”Att få ihop laget och lite till” kommer jag att ta er med på en grupputvecklingsträning där alla i laget kommer att behövas för att lösa ett antal olika uppgifter. Ni kommer att utmanas i bl.a. samarbetsförmåga, kreativt tänkande, problemlösning och positiv kroppskontakt. Efter avslutad övning summerar vi och utvärderar insatsen.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Med vänliga hälsningar

Jörgen Axelsson

Idrotts- och Flexpedagog

Tel: 070-81 938 50

Epost jorgen.axelsson@varberg.se

 

 

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg