Våra Samarbetspartnes

Varbergs kommun

Varbergs kommun samarbetar med företagsnätverket Norr om Varberg i syfte att stärka besöksnäringen i Varberg och stötta företagen i sin utveckling. Eftersom Norr om Varberg är ett kluster av företag som samverkar kan kommunen på ett enkelt sätt föra dialog, marknadsföra och stötta nätverket på olika sätt. Norr om Varberg stärker Varbergs varumärke och bidrar till att stärka Varberg som destination. 

Kontakt:

www.naringsliv.varberg.se
www.varberg.se

Nolsa creo

Att fokusera på rätt saker i sitt företagande kan vara avgörande för att nå framgång med sin produkt/tjänst.

Nolsa creo är det lilla företaget med den stora kapaciteten när det kommer till marknadsföring och affärsutveckling.

Vi finns på en gård utanför Skällinge tillsammans med våra barn, hästar, hund och katter. Här har vi byggt upp vår livsstil, att leva livet på landet och som företagare.  Uppe på det gamla hörännet finns vår fotostudio dit både privat och företagskunder kommer för att förevigas på bild.

Våra tjänster inbegriper att identifiera din målgrupp, metoder för att bygga och stärka ditt varumärke samt skapa och följa en röd tråd med det visuella i din marknadsföring.

Johanna är fotograf och illustratör. Hon har lång erfarenhet och kunskap i att ta fram bildinnehåll till digital och analog marknadsföring. Hon är van att ha alltifrån politiker till potatisar framför kameran.

Roger har gedigen erfarenhet och kunnande inom marknadsföring, affärsutveckling och försäljning från små familjeföretag till multinationella koncerner.

Vi finns redo för dig när du vill komma vidare på din företagsresa eller frigöra dina visioner.
Johanna@nolsacreo.se
Roger@nolsacreo.se

Besök vår hemsida https://nolsacreo.se/
Instagram: https://www.nolsacreophotondart.se
Facebook: Nolsa creo

Med Vänliga Hälsningar
Johanna

Kemea Bokföring AB

Kemea Bokföring AB är en redovisnings byrå i Varbergstrakten. Byrån arbetar med bokföring, redovisning, bokslut, löner samt affärsrådgivning för både små och medelstora företag. Vi hjälper också nya kunder att starta upp sin verksamhet. Kemea arbetar lokalt såväl som digitalt med kunder i hela Sverige med samtliga av de förekommande företagsformerna.

Våra kunder kommer från skiftande företagsformer och branscher, då vi har kunder som exempelvis driver butiker och försäljning, konsulter, E-handelsföretag, byggföretag, fastighetsföretag, eventföretag med mera. Vi vill med vår byrå ge er möjlighet att fokusera på er verksamhet och samtidigt spara kostnader. Ni som kund kan välja om ni vill ha hjälp med hela konceptet eller delar.

För mer information och kontakt besök vår hemsida kemea.se

 

 

Webbyrå Varberg - André med Vänner

André med Vänner

Vi är en webbyrå i Varberg som levererat digitala lösningar åt företag i över 20 år. Vi har både kunskapen och verktygen för att du ska kunna lyckas med din närvaro på nätet. Det är vi som designat och byggt hemsidan för Norr om Varberg.

Vår specialitet är hemsidor, webbutiker, digital marknadsföring, sökmotoroptimering och innehåll. Med oss får du en partner och en kontakt för alla dina digitala projekt. När hemsidan väl är lanserad finns vi med på resan framåt med trygg service och support. 

Att komma till oss innebär att du får vårt fulla engagemang och genuina intresse för ditt företag och de mål du vill nå. Vi vill alltid träffa våra kunder personligen för att kunna bygga en nära och långsiktig relation. Det är i det nära samarbetet men verkligen når resultat.

Behöver du hjälp med hemsida, e-handel, digital marknadsföring eller SEO? Besök vår hemsida och läs mer

Telefon: 0340-801 05
E-post: info@andremedvanner.se

Malin Tengberg

”Det jag brinner för är att hjälpa småföretagare att skapa content och 

annonsera så att nya försäljningstillfällen skapas via de sociala kanalerna.”

Mitt namn är Malin Tengberg och jag är din specialist på innehåll i sociala medier och digital annonsering. 
Min passion är att hjälpa små och medelstora företag att lyckas med sin närvaro i sociala medier samt se positiv ekonomisk utveckling tack vare mina insatser.
Med över 17 års erfarenhet inom marknadsundersökningar har jag framgångsrikt hjälpt hundratals företag och kommuner i att analysera och bedöma resultatet av deras marknadsföringsinsatser. 
Detta har gjort det möjligt för dem att dra klara slutsatser baserade på ren statistik och bedöma effektiviteten av sina insatser.
Jag har flera års erfarenhet som Social Media Manager och Paid Social på Meta och Google. 
Detta tillsammans med min bakgrund inom marknadsundersökningar gör att jag kan erbjuda 
dig unik kunskap inom organisk och betald marknadsföring på sociala medier.

Vänliga hälsningar,
Malin Tengberg
hej@malintengberg.se
070-9992200

 Äventyrspedagogik med Jörgen Axelsson

Praktisk Teambuilding

Vill ni utmana er lite extra och få använda både knopp och kropp? På temat ”Att få ihop laget och lite till” kommer jag att ta er med på en grupputvecklingsträning där alla i laget kommer att behövas för att lösa ett antal olika uppgifter. Ni kommer att utmanas i bl.a. samarbetsförmåga, kreativt tänkande, problemlösning och positiv kroppskontakt. Efter avslutad övning summerar vi och utvärderar insatsen.

Vill du veta mer? Hör av dig!

Med vänliga hälsningar

Jörgen Axelsson

Äventyrspedagog

Tel: 070-81 938 50

Epost jorgen.axelsson123@gmail.com

Enberg Utbildningskonsulter AB – Hälsocoach EvelinaE

Tänk att få träna och använda kroppen till fågelkvitter och äppelträdens sus – mitt inne i Veddige. Hos mig är rörelseglädjen i fokus, oavsett om du väljer att delta på gruppträningspass eller personlig träning ensam, i par eller mindre grupp.

Jag erbjuder såväl privatpersoner som företag, klubbar och föreningar kostrådgivning, träning i grupp och personlig träning med fokus på styrka, kondition och rörlighet samt föreläsningar inom kost, hälsa och träning/motion.

Min träningsfilosofi är att alla mår bra av att röra på sig – gärna utomhus – och äta mat som är bra för insidan – utan att det blir press eller krav! Vi har bara en kropp och det gäller att jobba med den, inte mot den. Det är ett krig vi aldrig kan vinna så varför inte sluta fred och se vilka mirakel vi kan utföra med våra kroppar?

För att träna med mig behöver du inte vara träningsvan eller ha höga prestationsmål, vi jobbar efter dina förutsättningar med mina kunskaper om träning och hälsa!

Låt mig smitta dig med min entusiasm för välmående och rörelseglädje – Välkommen!

https://halsocoachevelinae.wordpress.com/

@halsocoachevelinae 

halsocoachevelinae@gmail.com

 

Varbergs Sparbank

Varbergs Sparbank har sedan 1836 uppmuntrat till sparande och varit en del av stadens och bygdens utveckling. Hela bankens vinst stannar lokalt. Som investeringar i bankverksamheten och som stöd genom vår stiftelse, där föreningsliv, forskning, utbildning och näringsliv får möjligheter att utvecklas. Så var det då och så är det nu och i framtiden. Det är detta som kallas Sparbanksidén – en hållbar idé som idag är mer modern än någonsin.

About humancare-Första hjälpen och Hjärt lungräddning

Detta är viktigt för oss alla att kunna alltid. På kursen går vi igenom andning, blödning och cirkulationssvikt. Egen och andras säkerhet i olyckssituationer.  Skapa öppen luftväg och ta hand om en medvetslös. Utföra hjärt-lungräddning med och utan hjärtstartare. Mycket praktisk övning.

 

Kontakta Klas Gunnarsson för att boka din grupp.

Här kan du se en intervju:
https://youtu.be/GzPbGMMFzTI?si=hZ_6YxZrvHhMF6xs

Kontakt

Email: Klas.gunnarsson@abouthumancare.se

Telefon: 0763925446

Besök hemsida

Veterankraft

Veterankraft grundades 2009 av Peter Ahlberg och Tomas Eriksson med visionen om att bli bäst på att sätta veteraner i arbete. 

Idag är Veterankraft en av Sveriges ledande auktoriserade bemanningsföretag och största leverantören av hushållsnära tjänster och företagstjänster. Vi finns representerade i ett 40-tal orter, från Luleå i norr till Trelleborg i söder. Med fokus på trygghet, kvalitet och personlighet förenklar vi vardagen för tusentals hushåll och företag varje år.

Veterankraft har som ett av ytterst få företag i Sverige förärats pris av Dagens Industri som ett av Sveriges snabbast växande företag inte mindre än fem år i rad (2014-2018) och därutöver Mästargasell två år i rad (2019 och 2020). Därutöver har vi i år, 2021 och för tredje året i rad erhållit Högsta Kreditvärdighet, AAA-rating enligt Bisnode kreditvärderingsystem.

Adress: Vallgatan 2, 43430 Kungsbacka

T: 0300-666890 

www.veterankraft.se

 

 

 

Katarinas Städtjänst

Katarinas Städtjänst är ett lokalt företag i Varberg som utför städtjänster och riktar sig till både privatpersoner och företag. Genom våra olika städtjänster vill vi erbjuda en enklare, renare och mer stressfri vardag för våra kunder.

T: 0340 – 50 01 05

Mail: info@katarinasstad.se

Adress: Härdgatan 23, 432 32 Varberg

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg