SAMARBETSPARTNER

Detta är sidan för dig som vill synas som vår samarbetspartner.  Genom att bli vår samarbetspartner hjälper vi varandra att växa, synas och nå ut till ännu fler. Vi hjälper varandra att ta det lilla extra steget helt enkelt.

I dagsläget är vi 61 st olika företag som medverkar i norr om Varberg. Vi har varje år flera inspirationsträffar och utbildningar så vi kan föra drivet framåt.

Är du intresserad av att samarbeta med oss? Kontakta oss då under fliken Kontakt


Våra Samarbetspartner

Njuta av Varberg

Tänk dig att mötas av en härlig presentförpackning av en kär vän, eller kanske chef.
Visst låter det som en uppskattad gest. Hos oss hittar du lokala producenter, som vi samlar ihop produkter från och vidarebefordrar kärleksfullt till företag och privatpersoner. Vi ger de här småproducenterna en möjlighet till merförsäljning, både genom vår webbshop, men också genom våra presentförpackningar. Alla våra leverantörer är boende och verkande i Varberg, vilket ju både gynnar företagsklimatet och miljön här lokalt. I Norr om Varberg finner du några av våra leverantörer, men vi hoppas ständigt på fler härliga samarbetspartners. Kanske är det du?

Eller kanske vill du stötta oss och vårt arbete med att göra människor lite lyckligare med en riktigt lokal present. Hur som, er ni varmt välkomna till att Njuta av Varberg! 

Njutaavvarberg.se
Kontakt:
Njuta av Varberg | Facebook
Mail: info@njutaavvarberg.se

Tänk dig att mötas

Varbergs kommun

Varbergs kommun samarbetar med företagsnätverket Norr om Varberg i syfte att stärka besöksnäringen i Varberg och stötta företagen i sin utveckling. Eftersom Norr om Varberg är ett kluster av företag som samverkar kan kommunen på ett enkelt sätt föra dialog, marknadsföra och stötta nätverket på olika sätt. Norr om Varberg stärker Varbergs varumärke och bidrar till att stärka Varberg som destination. 

Kontakt:

www.naringsliv.varberg.se

www.varberg.se

 

Nolsa creo

Att fokusera på rätt saker i sitt företagande kan vara avgörande för att nå framgång med sin produkt/tjänst.

Nolsa creo är det lilla företaget med den stora kapaciteten när det kommer till marknadsföring och affärsutveckling.

Vi finns på en gård utanför Skällinge tillsammans med våra barn, hästar, hund och katter. Här har vi byggt upp vår livsstil, att leva livet på landet och som företagare.  Uppe på det gamla hörännet finns vår fotostudio dit både privat och företagskunder kommer för att förevigas på bild.

Våra tjänster inbegriper att identifiera din målgrupp, metoder för att bygga och stärka ditt varumärke samt skapa och följa en röd tråd med det visuella i din marknadsföring.

Johanna är fotograf och illustratör. Hon har lång erfarenhet och kunskap i att ta fram bildinnehåll till digital och analog marknadsföring. Hon är van att ha alltifrån politiker till potatisar framför kameran.

Roger har gedigen erfarenhet och kunnande inom marknadsföring, affärsutveckling och försäljning från små familjeföretag till multinationella koncerner.

Vi finns redo för dig när du vill komma vidare på din företagsresa eller frigöra dina visioner.
Johanna@nolsacreo.se
Roger@nolsacreo.se

Besök vår hemsida https://nolsacreo.se/
Instagram:  nolsacreophotoandart
Facebook: Nolsa creo

Med Vänliga Hälsningar
Johanna