BESÖKSMÅL

DSC_2877

DUVESLÄTT B&B

Åsa och Anderz Näslund heter vi som  nu öppnar ett  B&B  här på vackra Årnäshalvön, norr om Varberg.

Vi har länge haft en dröm att starta ett B&B, en plats där folk kan få komma och ANDAS och ladda batterierna. Nu när ungarna flugit ut, såg vi vår chans att starta detta B&B här strax norr om Varberg. Lyckan hade ju varit att få bo nära havet, och det fick vi! 

Vi bor i ett av de första husen som byggdes här på halvön och är superlyckliga över närheten till havet i nästan alla väderstreck. Det vill vi gärna dela med dig!

Vi har 4 unika, personliga rum (alla  med olika låttitlar som tema), i en mysig  och lantlig hemmamiljö här hos oss i Duveslätt. Kanske vill du bo i “rosa himmel”-rummet i lite mer romantisk stil  eller vågar du testa “Till havs” och sova i vattensäng för en natt eller två?  Vi har också ett Royals och ett Africa-rum att erbjuda.

Ni delar badrum  med de andra gästerna, det finns en lounge med tv,  och ni får en frukostkorg att avnjuta vid havet, i trädgården eller på verandan.  Grill finns att låna. Cyklar finns att låna.

Vi löser det mesta!

Närheten till havet är vårt största plus och vi tycker du ska komma hit och ” bara vara”. Cykla runt på en av lånecyklarna, stanna  vid en brygga, titta på havet och kanske ta ett dopp eller fler.

Vi har ett magiskt naturreservat längst ut på udden, som man inte får missa. Packa en fikakorg (eller beställ av oss) strosa runt, njut av tystnaden och allt det vackra!

Varmt välkommen till oss!

Kontakt och adress

Öppettider

Sociala medier

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg