BESÖKSMÅL

Frickum Art Karin

Frickum Art

Bakom signaturen Frickum står Karin Frick Stenum, verksam konstnär, bildskapare och formgivare. Med stor kärlek till det vackra i livet och med inspiration från sin omgivning, trädgård och natur skapar hon sina tavlor.  Karin är medlem i konstgruppen TerraStoffa, Konstliv Halland och deltar i Konstrundan i Halland. 

I produktlinjen från egna företaget Frickum ART låter hon utvalda målningar få fortsatt liv som tex brickor, skärbrädor, grytunderlägg, filtar, kuddar, konsttryck etc. I Frickums showroom finns samtliga produkter och en del tavlor att beskåda, och det mesta är tillgängligt för köp. 

Förutom butik och ateljé har hon precis startat upp en kursverksamhet med fokus på kreativitet (våning 2 i fastigheten). Visionen är att skapa en plats där människor trivs och vågar vara kreativa. En plats där magi kan skapas!  Om du är intresserad av kurser  är du välkommen att skicka ett mejl eller mess för mer information.

Frickums showroom håller öppet allt som oftast tisdag och torsdag 14-17.30, men stäm alltid av i förväg så du slipper åka i onödan. Emellanåt också på helgdagar, det hittar du information om på Frickums Instagram.  Det går också utmärkt att boka tid för ett besök – välkommen att ringa/mejla med din förfrågan! 

Frickums produkter går också att köpa på hemsidan: www.frickum.se

___________________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________ 
Frickum ART – Fagerviks strandväg 32B – 439 61 Frillesås – Sverige – Org.nr: 556931-6473 – Momsnr: SE556931647301 

Mobil: 070-5175804 – www.frickum.se

Kontakt och adress

Öppettider

se hemsida

Sociala medier

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg