BESÖKSMÅL

sju sjöar

Sju Sjöar

Sju Sjöars Hotell och Konferens ligger vid vägens ände i en lite förtrollande dal med lugn och naturen utanför dörren. Här kan man njuta av naturen och dess vackra skådespel alla dess årstider, det ligger avsides vardagens stress och här finner man lugn, kraft och kreativitet. 

Sju Sjöars Hotell och Konferens ligger vid vägens ände i en lite förtrollande dal med lugn och naturen utanför dörren. Man kan njuta här av naturen och dess vackra skådespel alla årstider och det ligger avsides vardagens stress och här finner man lugn, kraft och krativitet. Det är perfekt för mötet mellan människor och företagen kommer vidare i  sin utvekling. Här hittar du en gammaldags och annorlunda miljö där stora konferens och festsalen är inredd på gamla höloftet med högt i tak och en härlig utsikt över sjöarna. Det perfekta stället för det lantliga bröllopet eller festen för alla nära och kära. Anläggningen är Green Key certifierad och vi jobbar för en hållbar framtid. 

Restaurangen ligger i anslutning till stora salen och här tillagas all mat ifrån grunden med många lokalt producerade råvaror och mycket KRAV och ekologiskt. Vi är stolta över vårt kök som är en del av SMAKA PÅ VÄSTSVERIGE. Vi har också en ny del av hotellet där det nu mer är SJÄLVHUSHÅLL när restaurangen är stängd. Perfekt för dig som vill vandra på Kungssjölederna som ligger precis i anslutning eller för fiskaren och svampplockaren.   

Mer info om vad som händer här hittar du under fliken AKTUELLT och följ oss på FB och Instagram, Där händer det först 😉 Tveka inte att ringa oss om du har funderingar på om vad man kan hitta på här, vi är alltid öppna för nya roliga ideer och att serva er som gäster.

Ni är varmt välkomna hit och vi kommer göra det till en minnesvärd och härlig upplevelse / Många kramar Jeanette & Johan med Personal.

Kontakt och adress

Sociala medier

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg