BESÖKSMÅL

Bild 2 2

Stråvalla camping

Stråvalla Camping är en familje- och senior-camping placerad i det Halländska landskapet. En lugn semesteroas med husvagnsplatser, husbilsplatser och ställplatser.

För att göra vistelsen extra lyxig för våra gäster har varje campingplats en egen WC/dusch i anslutning till tomten vilket är väldigt omtyckt. Ställplatser har tillgång till gemensamma toaletter och duschar.

I receptionen hittar man ett brett utbud av bland annat glass och godis och i anslutning till receptionen ligger poolområdet där man under juli och en bit in på augusti kan avnjuta en god middag på vår uteservering eller inne i vår mysiga restaurang.

Precis utanför poolområdet ligger en lekplats där barnen kan vistas och då vårt soldäck och servering ligger i höjd med detta kan föräldrar ha koll på barnen både vid lekplats och i pool.

Vill man ta en paus från pool och solande kan vår minigolfbana locka eller kanske spela fotboll på vår bollplan eller träna på pricksäkerhet på vår boule-bana. Runt campingen har vi mycket fina promenadstråk att njuta av med våra 4-benta vänner och det finns även en hundrastgård omringad med en underbar gärdsgård. Hundar och katter är ett välkommet inslag hos oss och ska såklart vara kopplade och under uppsikt.

Ca 1500 meter från campingen ligger Stråvalla Strand, en mycket vacker strand för stora som små och vill man ta en tur på en av Europas bästa cykelleder så hittar ni Kattegattleden precis intill denna strand.


Avstånd till affär samt övrig service är ca 2,5 km, Göteborg nås på ca 30 minuter med bil, Ullared ca 45 minuter med bil samt kollektivtrafik inom ca 500 meter från camping. Halland bjuder på ett stort utbud av natur, kultur och mycket god mat. Detta och mycket mer kan ni läsa på vår hemsida.

Kontakt och adress

Sociala medier

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg