BESÖKSMÅL

logga

Uvens Gelato

Vi tror på att genuina råvaror lägger grunden för bra produkter. 

Uvens gelato tillverkar hantverksgelato på traditionellt sätt från grunden. Förutom gelato erbjuder vi även premiumsorbet och ”gelato” utan mjölkprodukter. 

Vår ambition är att ständigt vidareutveckla våra recept och anpassa smakutbudet efter infall, säsong och önskemål. Vi håller oss till ett ganska traditionellt ”italienskt utbud” med choklad, och nötter som hasselnöt, pistagemm.  Vi använder också mycket frukt, bär, vanilj, saffran mm. All vår gelato är smaktät.  

Vår ambition är att ständigt vidareutveckla våra recept och anpassa smakutbudet efter infall och säsong.

I nuläget säljer vi våra produkter packade i burkar om 330 ml (min 255 g för gelato och min 240 g för sorbet). Vår försäljning sker via gårdsförsäljning, oftast lördagar 13-15 samt via Reko-ring Varberg torsdag udda vecka. Vi samarbetar också med Ekbackens fågel i Valinge som säljer vår gelato. 

Vi jobbar på att kunna till sommarsäsongen kunna sälja nyslungad gelato för direkt avnjutning. Håll utkik på våra sociala medier FB Uvens gelato, instagram Uvensgelato samt uvensgelato.se för senaste info. Varje onsdag eftermiddag presenterar vi veckans smaker.  

”Nu för tiden är det enkelt att göra gelato, men det är svårt att göra enkel gelato” 

Kontakt och adress

Öppettider

3 maj 13.00-15.00

Sociala medier

Öppet Hus Dagar 12-13 augusti Norr om Varberg